Tjenare!

heej! förlåt för att jag inte har bloggat. Men jag har inte haft lust. Idag har jag vart på stan och köpt ett par shorts till skolavslutningen. imorron  har mítt älskade lag match mot Rosensberg själv får jag inte spela för jag har ont i ryggen men på Torsdag då kör vi! Har inte spelat fotboll på 2 veckor dör. Nu är all handboll slut men snart ska vi börja träna igen så vi inte tappat något tills i höst för då blir vi ju endå B-flick och det kommer bli jätte mycket för vi kör i två serier och sen ska vi va med i SM. Om några veckor ska vi på cup Järnvägen Cup ska bli fett me roligt!

Och fotolls serien börjar på lördag vi ska mötta serie vinnarna Vaksala. Hoppas jag får vara med då! Nej nu ska jag ätta!


O juste jag kommer börja blogga mer om allt mellan himel o jord så ni vet!

Puss
Emme


 Höga shorts med dragkedja(stav)

dagens klädd still!

 Svart linne: Gina 149:-

                                                             Svarta shorts: Selma Jansson 269:-

Fixat mobilinlägg! :)

Fixat mobilinlägg! :) Ska snart grilla, yumiiiie <3//Linnea


Tjena tjena!

Nu var det ett tag sen men min jäwla data har varit trasig (igen) men nu är den äntligen fixad, tur! :D
Nu är den här lilla människan (jag) igång i bloggvärlden igen och kommer blogga otare och längre inlägg med mer intressantare innehållt t.ex musik, dagen blogg?, skämt och mycke annat! :*

Men min fina dag då:
Började med att jag försov mig, smart! Sen så var jag i skolan och hade typ 2 inställda lektioner så jag kom hem runt 2 sen har jag hämtat pappa, med cykel! Det är inte lätt att skjutsa honom xD

Jag har typ blivit beroende av fonky fresh, vet inte riktigt varför..
Här har ni en låt klicka här =)

Bjuder på en bild också! <3 Andre från dagiset jag praoade på före sommaren 2011
A

-

heej!
Årkar inte berätta varför jag inte har bloggat. Tar det senare om jag hinner för ikväll drar vi ju till Katrineholm! Det s´ka bli så jävla roligt! Men vi har inte match förren i morgon kl 8-.- fast vårat lag vi har två lag börjar 11! Nej nu måste jag gå och bytta om till skolan

Idag blir det ett bar jusa jeans från gina, ett svart line från jc, ett t-shirt dina och en kofta från Turkiet! Idag skutar jag typ halv 12 eller 12 för jag slipper fotbollen idag:D Nej nu måste jag gå ses!

puss/
emme

Ju mer du spotter på mig...

Heej! Idag kommer det bli en bra dag det känns som det iallafall. Undr dagen ska jag inte göra så mycket kanske åka ner på stan och kolla på spring byxor till mig. Sen kl 5 så kommer jag nog börja packa ner alla påsk saker smink ja allt till våran träning idag vi har påk tema. Kommer bli skjukt roligt!
Just nu lyssnar jag på musik. Snart ska jag väll ta o ätta nogåt. Nej nu måste jag gå blev et kort inlägg den har gången menmen!

Puss//Emme


Rubrik Saknas

Heej! Som sagt var ja ju på DM igår och det gick väldigt bra faktiskt!
Stälde alarmet på hakv 6 gjorde i årdning mig o så sen kl 7 kom Johannes o Lovisa och hämta mig. Sen när vi kom fram så spelade andra EHF laget match mot Rimbo1! Och dom vann:D Sen hadde vi EHF2 samling till våran match! Vi skulle möta Bålsta. Matchen gick bra vi vann med 10-5 tror jag det blev. Sen så hadde andra laget match direkt efter oss dom mötte Vassunda dom van igen så dom vann sin grupp. Sen direkt efter deras match hadde vi match mot Skånela1 Vi förlora! Så vi kom tvåa i våran grupp. Sen fick vi reda på att vi skulle möta varanda i kvartsfinalen.. Men det va skit roligt att mötta varanda! EHF2 vann så det va rätt skönt men ändå rätt tråkigt att dom andra förlora! EHF" ko ju till semifinal vi har inte vart med i semifinal på två år i DM så det var fätt roligt! Men sen när vi fick redda på att vi skulle mötta Rorsensberg blev alla jtte närvösa alla trodde att vi skulle förlora o alla hadde rätt! För mig gick det rätt dåligt! tog typ 3 bollar av 26-.- Så dom vann med 23-10.. Sen så åkte vi hem alla va nöjda med en delad 3:dje plats! Men nästa år då vinner vi! 

Men nu ska jag gå till stan o träffa mathildda o Line!♥

Puss o kram!


RSS 2.0